Going EXP

Natur og formidling // Explore · Experiment · Experience

Om Going EXP

Go Explore. Go – Experiment. Go – Experience.

Verden vrimler med eksperter. Eksperter som brænder for én ting, som er helt speciel for dem. Som sommerfugleentusiasten, modeltogbaneføreren og naturfotografen. Fælles for dem alle er, at de startede med at udforske og eksperimentere – og derfor fik uvurderlige oplevelser med i bagagen.

Vi brænder for formidling. Formidling af den viden, som eksperterne besidder. Om ekspertemnet er sommerfugle, modeltogbaner eller naturfotografering handler formidling om det samme, nemlig at gøre viden spiseligt for almindelige mennesker, at give den passion og de oplevelser eksperterne ligger inde med, videre til verden.

Vi brænder for at vidensdeling optimeres. Både vores viden om formidling, erhvervet gennem fem års universitetsuddannelse i formidling af biologi, og din viden om formidling. Men også den viden eksperterne skal have ud til samfundet.

Vi ønsker med denne blog at dele vores passion for god formidling, for at gøre alle formidlere bedre – inklusive os selv. Vi hører derfor meget gerne fra dig hvis du vil dele din viden med os – og verden.

Vi håber at du har lyst til at være med. Lyst til at udforske emnet formidling. Lyst til at eksperimentere med formidling. Lyst til at opleve!

Skriv en kommentar